Laboratorij PDF Ispis E-mail

U sklopu Poliklinike Libertas elit nalazi se i suvremeni zubnotehnički laboratorij u kojem se izrađuju sve vrste fiksnih, mobilnih i protetičkih radova odnosno protetskih nadomjestaka.
Pri radu se koriste najsuvremeniji i najkvalitetniji materijale, počevši od materijala za mobilnu protetiku, pa do keramike (GC, Schütz, Ivoclar, Vita…).
Laboratorije je opremljen najsuvremenijom opremom, koja ne dozvoljava ne rješavanje bilo kojeg problema ili nemogućnost izrade bilo kojeg rada po želji pacijenta:
KaVo EVEREST (digitalizirani uređaj za izradu estetski savršenih radova na cirkonu i titanu)
3D uređaj za izradu implantoloških šablona (koji omogućuje lakšu i precizniju ugradnju implantata, te direktnu izradu protetskih radova)
laser (za spajanje, lotanje radova izrađenih u komadima ili za puknute radove)
popratna oprema (ljevači, peći, frez uređaji, …)
Svaki zubni tehničar, kao dio našeg stomatološkog tima u zubnotehničkom laboratoriju, specijaliziran je za određenu vrstu poslova čime se postiže kvalitativna selekcija protetskih radova i visoka preciznost svakog pojedinog protetskog nadomjeska koji je ujedno pod stalnom kontrolom liječnika specijaliste stomatološke protetike.
Rezultat takvog pristupa je izrada visokokvalitetnih protetskih nadomjestaka (proteze, krunice i mostovi) koji se odlikuju izuzetnom preciznošću izrade i u cijelosti su prilagođeni svakom pojedinom pacijentu.