Stručni tim PDF Ispis E-mail

Liječnici

Darko Žugec

dr dentalne medicine

spec. stomatološke protetike

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Specijalizirao stomatološku protetiku na Stomatološkom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Dodatnu izobrazbu i znanje iz područja implantologije usavršio je na UCF( University of Central Florida,USA)1994.-1995.godine, od kada je i stalni član Academy of Osseoinegration.

Stalni član GFDT-a (Društva za funkcijsku dijagnostiku i terapiju), član je Hrvatskog liječničkog zbora, član je Hrvatske stomatološke komore.

Godine 1993.otvorio je svoju privatnu stomatološku ordinaciju, a 2000.godine i zdravstvenu ustanovu sa partnerima Polikliniku Libertas Zagreb I iz koje u budućnosti nastaju Poliklinika Libertas elit Zagreb II, Poliklinika Libertas elit III u Slavonskom Brodu, Poliklinika Libertas elit – studio dentistico d.o.o.IV u Istri (Buje) i X-DENT centar za dentalnu radiologiju Zagreb jedan od najkvalitetnijih dijagnostičkih centara u regiji sa najnaprednijom tehnologijom 21.stoljeća. Vlastiti zubotehnički laboratorij je dio ustanova koji pruža mogućnost najboljeg individualnog pristupa svakom pacijentu.

Stalno usavršavanje njega i njegovih suradnika je svakodnevica, a posljednja od kojih izdvajamo je edukacija iz područja  Implantologija bez rezanja i šivanja pomoću 3D IMPLA softvera (Schutz dental) njemačkog implantacijskog sustava i upotrebe CBCT tehnologije kao najsuvremenijeg dijagnostičkog sredstva u operacijama i rješavanjima slučajeva oralne rehabilitacije pacijenata.

 

 

Zlatan Vajzović

dr dentalne medicine

Marina Debeljak

dr dentalne medicine

Ivana Posavec

dr dentalne medicine

 

 

Zubni tehničari

Tina Budinski

zubni tehničar

 

Petra Vidmar

zubni tehničar

 

kao stalni vanjski suradnik - majstor zubne tehnike

gosp. Vladimir Drenovac