O nama PDF Ispis E-mail

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA – DENTAL MEDICINA GRUPA Poliklinika Libertas elit je privatni specijalistički stomatološki centar zasnovan na dugogodišnjem iskustvu, visoko stručnom osoblju i kontinuiranom usavršavanju u zemlji i inozemstvu, te primjeni najsuvremenije tehnologije i visokokvalitetnih materijala.

Sve stomatološke usluge dobivate na jednom mjestu, od najjednostavnijih do oralno-kirurških i implantoloških, zahvaljujući našem pouzdanom stručnom timu koji brine o Vašoj dobrobiti, zdravlju i estetici.

Čekanja nema! Današnji nametnuti ritam života zahtjeva brzu i kvalitetnu uslugu. Stoga termine ugovaramo prema Vašim željama, a hitne slučajeve primamo odmah.
Prihvatljive cijene i vrhunska stomatologija kod nas su sasvim realan spoj. Dugotrajna garancija (5 - 8 godina biološke starosti uz obavezne jednogodišnje kontrole) za naše usluge ujedno nas obvezuje da Vam pružimo trajnu vrijednost uz najviši standard stomatološke dijagnostike i terapije, te brojne pogodnosti plaćanja (sve kreditne kartice).
Bezbolnost na bazi anestezije je osnova svih stomatoloških zahvata, tako da je strah u našem centru nepoznat, a pogotovo kod djece koja nas uvijek rado posjećuju. Ambijent je ugodan i vedar. Prostorije su klimatizirane, a raspoloženje uvijek dobro. Stoga ne oklijevajte!
Očekuju Vas besplatan pregled i savjetovanje,
pouzdanost, brza usluga, zdravi i lijepi zubi!